Qade Solo Project

In de iconische Cruise Terminal aan de RotterdamseWilhelminakade wordt van 7 t/m 10 februari de tweede editie van QADE Solo Project gehouden. In een grote dynamisch opgezette ruimte maakt de bezoeker kennis met meer dan vijftig solopresentaties van kunstenaars en ontwerpers, samengesteld door vijfendertig Nederlandse galeries. Dit geeft een goede dwarsdoorsnede van het huidige aanbod van Qontemporary Art and DEsign in Nederland. Jong naast gevestigd, onbekend naast beroemd. Een diverse en spannende mix van meningen, inzichten en contrasten die elkaar alleen maar lijken te versterken en die juist ook voor een breed publiek aantrekkelijk is. De gelijktijdig gehouden Art Rotterdam Week heeft de kunstliefhebber nog veel meer te bieden aan kunstbeurzen, open ateliers en pop-up shows.  

www.qade.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's