Kunstveiling.nl genomineerd

Kunstveiling.nl is genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar 2018 in de categorie kunst. Een opvallende nominatie tussen voornamelijk topmusea, zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum Amsterdam en Museum Boijmans van Beuningen. 

Het digitale veilinghuis is in 2009 opgericht door Arthur Brouwers en is met 40.000 actieve gebruikers in Nederland en België een hard groeiend online veilingplatform voor kwalitatieve kunst en design. Gebruikers waarderen Kunstveiling.nl om de heldere veilingregels, de lage verkoopcommissie, de klantenservice en de hoge kwaliteit van het aanbod. In mei 2018 is de geheel vernieuwde website gelanceerd, die belangrijke processen optimaliseert, zoals laad- en biedsnelheid. Daarnaast zijn op het nieuwe platform meer dan 15.000 kunstenaars gekoppeld aan honderden relevante kunstenaarsgroepen, periodes en stromingen, waardoor aanbieders hun kunstwerk kunnen plaatsen in een kunsthistorische context. Doordat vele duizenden liefhebbers en verzamelaars hun favoriete kunstenaars volgen is er een platform ontstaan waar verkoper en koper elkaar eenvoudig vinden. Duidelijk mag zijn dat het publiek bepaalt wie de winnaar wordt van deze jaarlijkse online publieksprijs. Er zijn twee prijzen te winnen: de award voor Beste Website, op basis van de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie, en de award voor de Populairste Website, die gaat naar de website met de meeste stemmen. Er kan gestemd worden tot en met 19 oktober op www.websitevhjaar.nl. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Award Night op 22 november a.s. in Amsterdam.

www.kunstveiling.nl

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's