Duurzaam design op de Zuidas

Bij ABN AMRO – CIRCL , het duurzame paviljoen van de bankvestiging aan de Zuidas, staat een week lang van 15 tot en met 21 oktober Sustainable ART & DESIGN in de schijnwerpers.
Galerie Rademakers stelt samen met het jonge ontwerplabel Cartoni Design een expositie samen aan de hand van dit thema. Aanleiding is de aankomende Dutch Design Week in Eindhoven (20- 28 oktober) waar dit jaar circulariteit één van de pijlers is en in dat licht speciale aandacht uitgaat naar nieuwe, experimentele manieren van ontwerpen. De expositie bij CIRCL laat zien hoe kunst en design recht kunnen doen aan het grotere geheel, het globale ecosysteem. Een aanbod van vernieuwende kunst en vormgeving gemaakt van restmaterialen wordt omlijst met een programma van inspirerende, andersdenkende sprekers en laat zien dat met hergebruik en duurzaam gebruik een vernieuwend concept mogelijk is. Kunstenaars en ontwerpers die meewerken zijn Dirk van der Kooij,Mo Man Tai,Reflow,Plankstaal,Werkwaardig, Aad Bos, Cartoni Design,Stefan Gross,Petra Wolzak,Sebiha Demir,Wieland Vogel enles Deux Garcons.

 

www.rademakersgallery.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's