Rebelse kunst bij ZERP

Onder de titel Rebels without a causehoudt ZERP Galerie Rotterdam van 17 oktober tot en met 11 november een groepspresentatie met nieuw werk van onder andere Anne von Freyburg, Virgilius Moldovan, Stijn Belle en Matt de Groot.
Deze kunstenaars hebben gemeen dat zij zoeken naar spanning in hun werk en werkwijze, wat tot grensoverschrijdende resultaten leidt.  ZERP Galerie in hartje Rotterdamprofileert zich als een platform voor nieuwe kunst en vertegenwoordigt kunstenaars die gebruikmaken van uiteenlopende media: van schilderkunst en fotografie tot installaties en sculpturen. Met dynamische groepstentoonstellingen en focuspresentaties worden maandelijks spraakmakende nieuwe werken uitgelicht. De galerie werkt samen met kunstenaars die al bekendheid genieten, nationaal en internationaal,  en vertegenwoordigt daarnaast opkomend talent. Doel bij deze laatste groep is om de kunstenaars in een vroeg stadium van hun ontwikkeling te begeleiden en hen door middel van kwalitatief hoogstaande presentaties, verrassende events en een actueel aanbod bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

 

www.zerp.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's