Diverse exposities bij Dordrechts Museum

Bij het museum lopen momenteel diverse exposities.  Onder de titel De Meest Eigentijdse Schilderijen Tentoonstelling laat een expositie ziendathet schilderen nog altijd zeer actueel en springlevend is. 
28 Nederlandse kunstenaars tonen een selectie van hun meest recente werk. Een tweede tentoonstelling betreft topstukken van voormalig museum De Rietgors, die sinds lange tijd weer te zien zijn. Deze bijzondere collectie moderne kunst toont hoogtepunten uit werk van onder andere Jan Sluijters, Floris Arntzenius, Charley Toorop en Cobra-schilders Karel Appel en Corneille. Ook stelt het museum een doorsnee uit z’n portrettenverzameling ten toon.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's