Stedelijk Museum onthaalt senioren

Het Stedelijk Museum Amsterdam gaat maandag 1 augustus ouderen een leuke dag aanbieden. Ze worden dan uitgenodigd om de tentoonstelling Wonen in de Amsterdamse School te bezoeken, over de beroemde stroming uit begin vorige eeuw.
De dag wordt geregeld samen met de stichting Vier het Leven en het Amsterdamse vervoersbedrijf Abel, die uitstapjes organiseert voor ouderen die niet graag alleen uitgaan. Men wordt van deur tot deur begeleid en rondleiders staan klaar om hen meer te vertellen over de tentoonstelling. Er zijn extra faciliteiten aanwezig om iedereen een prettig bezoek te bieden: opklapbare stoeltjes, een kopje koffie en wat lekkers.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's