Gitaarfestival in Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Op zondag 19 juni wordt er -in samenwerking met de Gitaarsalon- in het museum een gitaarfestival georganiseerd. Maar liefst tweehonderd gitaristen uit binnen- en buitenland spelen op twaalf verschillende podia in het binnen- en buitenmuseum.

Op deze zondag is het Vaderdag en daarom hebben die gratis toegang. De optredens in het Zuiderzeemuseum vormen de afsluiting van de GitaarSalon Festivalweek in Enkhuizen, die van dinsdag 16 tot en met zondag 19 juni duurt. Op verschillende locaties in Enkhuizen treden internationale grootheden, regionale beroemdheden, gitaarleerlingen en studenten van conservatoria op. Er zijn o.a. optredens te zien van Jan Akkerman, The Ploctones met Anton Goudsmit, Dorine Wiersma, Mariachi Fiesta Mexicana, Enno Voorhorst en Sabrina Vlaskalic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's