Nieuwe website Mauritshuis

In aanloop naar de heropening van het vernieuwde Mauritshuis op 27 juni door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, presenteert het museum een nieuwe website. De gehele collectie is vanaf nu tot in detail te raadplegen en te bekijken.

Dankzij de BankGiro Loterij zijn de schilderijen op groot formaat, full-screen te bewonderen. Door de zoomfunctie is het mogelijk om elke craquelé en pennenstreek in de meesterwerken van heel dichtbij te bestuderen.

Kort voor opening is het mogelijk om online entreetickets te kopen en rondleidingen te reserveren. Op 28 juni ontvangt het Mauritshuis de eerste betalende bezoekers, de avond ervoor is het museum na de openingsceremonie tot middernacht gratis te bezoeken.

www.mauritshuis.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's