Nationale Art Deco Beurs

Van donderdag 2 februari t/m zondag 5 februari 2012 wordt voor de 14de maal in de Grote Kerk te Den Haag de Nationale Art Deco Beurs gehouden. Deze publieksbeurs voor toegepaste kunst en design uit de periode 1880 – 1980 vertegenwoordigt bijna de gehele top aan galeries van Nederlandse Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, Amsterdamse School en Design, aangevuld met toonaangevende deelnemers uit België. Na de succesvolle beurs van 2011 is het wederom gelukt het aanbod verder uit te breiden en nog interessanter te maken. U treft een zeer ruime keus aan op het gebied van glas, aardewerk, meubelen, klokken, lampen, sieraden, zilver, boeken, tapijten, affiches, wandversiering en design uit de jaren ’50, ’60 en ’70.
De kwaliteit van de aangeboden objecten wordt bewaakt door een keuringscommissie die alles op echtheid, kwaliteit en conditie controleert. Ook de verzamelaar met een bescheiden beurs zal hier ongetwijfeld iets van z’n gading weten te vinden…

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's