Kunst- en antiekbeurs met internationaal karakter

Van zondag 7 tot en met zondag 14 april wordt in het Autotron Rosmalen voor de 47ste keer de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch gehouden. Zo’n zeventig exposanten uit binnen- en buitenland tonen hun antiek, moderne en hedendaagse kunst.

De beurs, die voor het eerst in 1967 werd gehouden, staat bij liefhebbers bekend als de nationale voorjaarsbeurs, waar je nog verrast kunt worden én ook kunt kopen. Alle objecten die op de beurs te koop worden aangeboden, zijn vooraf gekeurd door een team van onafhankelijke deskundigen. Op de Art & Antiques Fair is een breed scala aan klokken, barometers, spiegels, meubelen, schilderijen, porselein, kristal, sieraden en zilveren voorwerpen te zien. Gepresenteerd in een sfeer van een ontluikende lente in het gezellige Brabantse land.

www.afsh.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's