100 concerten in 100 panden

Ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds (NMF) zullen er in het weekend van 19/20/21 april in den lande 100 concerten plaatsvinden in 100 bijzondere panden van de vereniging Hendrick de Keyser.

Net als HdK zet het NMF zich in voor het behoud èn blijvend gebruik van historisch erfgoed. Reden voor beide organisaties om de handen ineen te slaan en deze bijzondere activiteit te organiseren. Een concertmarathon: van viool tot cello, van statig grachtenhuis tot de ‘kleinste concertzaal’ van ons land. Kaarten kunnen gereserveerd worden op www.muziekinstrumentenfonds.nl, waar u ook het programma vindt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's