Albert en Tinie vrijwilligers van het jaar

Albert en Tinie de Graaf uit Hoorn, al jaren vrijwilligers van het Westfries Museum, hebben tijdens de najaarsvergadering van de Nederlandse Federatie van Vrienden van Musea de Gerard Evers Onderscheiding ontvangen.

Uit negen genomineerden werden zij gekozen tot museumvrijwilliger van het jaar. Behalve een fraaie oorkonde ontving het echtpaar De Graaf ook een cheque van € 750,- voor de Vrienden van het Westfries Museum.

Albert en Tinie zetten zich al vele jaren in voor het Westfries Museum, de eerste ook in diverse bestuursfuncties. De laatste jaren ontfermen ze zich met bewonderenswaardige inzet en liefde over de museumtuin. De voorzitter van de jury prees het echtpaar met name voor de enorme nauwgezetheid waarmee zij hun werk voor het museum verrichten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's