Vind 5 nu verkrijgbaar

In onze lente-uitgave komen de verschillen tot uiting tussen Jan van Eyck en Jeroen Bosch, gaat Jan Six ons voor in z’n indrukwekkende grachtenhuis en toont illustrator Arne Zuidhoek z’n fascinatie voor het piratendom.

Verder laten twee exposanten hun licht schijnen over de jubilerende beurs TEFAF, dwalen we door het 16de-eeuwse Brielle ten tijde van de Engelse bezetting en horen we hoe buitenlandse reizigers aankeken tegen onze zeden en (schoonmaak)gewoonten. De rubriek Lezersvinden levert weer de nodige curieuze vondsten op. Een uitgebreide veilingspecial, agenda en boekenrubriek completeren het geheel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's