Cultuurnacht Breda in teken magie

20 januari 2012 is Breda alweer voor de vierde keer een avond lang hét culturele middelpunt van Brabant. Tijdens de Cultuurnacht Breda zetten tientallen kunst- en cultuurinstellingen vanaf 19.00 uur tot middernacht de deuren open voor een programma vol optredens, tentoonstellingen en een overvloed aan verrassingen. Tijdens deze culturele happening zullen ook de Bredase Cultuurprijzen worden uitgereikt. De prijs is bedoeld om jonge talenten en professionals te stimuleren. Daarnaast dient de prijs ter bevordering van de maatschappelijke functie van cultuur..

Een breaklight, dat de hele nacht licht geeft, is het kenmerkende toegangsbewijs van de Cultuurnacht. Deze geeft toegang tot alle locaties en geeft recht op gratis gebruik van de speciale cultuurnachtbussen. Arrangementen met overnachting of een speciale rondleiding met gids behoren tot de mogelijkheden. Voor online-verkoop en alle inlichtingen: www.cultuurnachtbreda.nl.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's