Vind 4 nu verkrijgbaar!

Deze keer in onze extra dikke nieuwjaarsuitgave: aandacht voor de verschillende kerst-uitingen in Europa, een spotlight op beeldend kunstenaar Henk Helmantel, en een beschouwing van het populaire Avro-programma ‘Tussen Kunst en Kitsch’. Verder aandacht voor oude conserveringstechnieken als wecken en inmaken, bibberen we mee met Barentsz en Van Heemskerk op Nova Zembla, en wordt ons een kijkje gegund in de keuken van antiekhandelaar Loek van Aalst. In de rubriek ‘LezersVinden’ passeert een scala aan objecten de revue, met als hoogtepunt een insigne van een schip met bemanning. Een uitgebreide agenda en boekenrubriek completeren het geheel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's