PAN Amsterdam trekt recordaantal bezoekers

De 25ste editie van de kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam heeft een recordaantal bezoekers getrokken. In totaal trok de beurs 51.595 kunstliefhebbers, een stijging van 11.8% ten opzichte van vorig jaar en het hoogste aantal ooit. Het merendeel van de deelnemers is tevreden en positief verrast over de verkoopresultaten.

Er verwisselden diverse belangrijke stukken van eigenaar. Zo kocht een particulier bij WonderWood de originele, ongebruikte Rietveld stoel. Limburg Antiquairs verkocht een voor de VOC gemaakte porseleinkast, een zeldzaam en daardoor kostbaar meubel, en bij Bijl-Van Urk ging een landschap van  Albert Cuyp met een geschatte vraagprijs van 100.000 euro naar een Nederlandse verzamelaar.
In 2012 wordt de beurs gehouden van 18-25 november. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's