VHOK viert eeuwfeest in Het Loo

Op 11 november a.s. viert de eerbiedwaardige Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst in Nederland (VHOK) haar 100-jarig jubileum. Ter herdenking van dit feit organiseert de VHOK een expositie van kunstwerken die de afgelopen decennia door de Nederlandse antiquairs zijn verhandeld aan privé-verzamelaars en musea.

Tijdens de expositie ‘Uit De Kunst!’ kan het publiek topstukken bezichtigen, uit het bezit van of verhandeld door leden van de VHOK. De stukken zijn voor deze tentoonstelling speciaal voor de gelegenheid samengebracht. Het is uniek dat zoveel belangrijke kunstvoorwerpen uit de kunsthandel en uit privécollecties bij elkaar te zien zijn.

‘Uit de Kunst!’ start op 12 november 2011 in Paleis Het Loo en zal doorlopen tot en met 8 januari 2012. Voor bezoekers van Paleis Het Loo die beschikken over een geldig toegangsbewijs is de tentoonstelling gratis te bezichtigen.

 

www.vhok.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's