Grote tegel-verkoopexpositie in Hoorn

De vierde verkoopexpositie van ‘Tegels in de Loods’ wordt feestelijk geopend op zondag 18 september van 15.00 tot 18.00 uur. Gedurende de twee opvolgende weekenden is de expositie gratis toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. Het laatste weekend van 8 en 9 oktober is er naverkoop en kunnen de gelukkigen hun nieuwe aanwinsten komen veilig stellen.

Eigenlijk had de expositie ‘Tegels op Kantoor’ moeten heten, omdat we inmiddels zijn verhuisd van een voormalige loods naar het monumentale kantoorpand aan de Koepoortsweg 10. (Dat trouwens nog geen 2 minuten lopen is – over het spoor – van het oude adres.) Dit jaar hebben wij flink uitgepakt. Keken vorig jaar nog een groot aantal geïnteresseerden naar zo’n 250 tegelboedels, deze keer vermeldt de extra dikke catalogus maar liefst 500 tegelboedels. De verscheidenheid is groot. Van zeldzame tegels, die uitsluitend aangekocht zullen worden door gepassioneerde verzamelaars, tot grote velden en prachtige tableaus, waarmee dan weer woningen in oude luister kunnen worden hersteld.

 

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid om anoniem een schriftelijk bod uit te brengen d.m.v. het invullen van een inschrijfformulier (dit blijft een gesloten bieding). Pas na de expositie worden de hoogste bieders op de hoogte gesteld van hun nieuwe tegelaanwinst(en) en wordt het bod schriftelijk bevestigd. Let op: Stichting Tegels in de Loods berekent geen BTW, commissie of opgeld over het door u uitgebrachte bod. Biedingen kunnen uitsluitend worden geaccepteerd vanaf het in de catalogus vermelde minimum bedrag. De catalogus, die maar liefst 60 pagina’s telt en rijkelijk is geïllustreerd met foto’s en prenten, is te bestellen voor € 20,-, inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

 

Onze dank gaat uit naar hoofdsponsors: Stravi-vitrines en verzekeringsmaatschappij AXA Art, die deze tegel(verkoop)expositie mede mogelijk maken.

Adres:
Tegels in de Loods
Koepoortsweg 10
1624 AE Hoorn
Telefoon: 0229-820214
info@poldervondsten.nl

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's