Museumnacht Den Haag

Zaterdag 3 september vindt de tweede editie plaats van de Haagse Museumnacht. Tijdens deze nacht – die vorig jaar 9.000 bezoekers trok – openen maar liefst 38 Haagse musea en instellingen hun deuren voor iedereen die op laagdrempelige en bijzondere manier kennis wil maken met de cultuur die de hofstad te bieden heeft. Op elke locatie is een bijzondere programmering te zien of te horen.

De officiële opening van de Museumnacht vindt om 19.30 uur plaats in de Koninklijke Schouwburg en belooft spectaculair te worden. Zo vindt er een drumbattle plaats tussen Cesar Zuiderwijk en Koen Herfst . Vanaf 20.00 uur tot diep in de nacht uur zijn alle musea en instellingen geopend.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's