Nationale Art Deco Beurs

Van donderdag 31 januari t/m zondag 3 februari 2013 vindt in de Grote Kerk te Den Haag voor de 15de keer de Nationale Art Deco Beurs plaats. Nationale en internationale topgaleries op het gebied van Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, Amsterdamse School en Design uit de periode 1880-1980 geven acte de présence. Deze publieksbeurs biedt een ruime keus aan op het gebied van glas, aardewerk, meubelen, klokken, lampen, sieraden, zilver, boeken, tapijten, affiches, wandversiering en design uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Het prijsniveau is zodanig, dat ook een verzamelaar met een bescheiden beurs hier iets van zijn gading zal kunnen vinden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's