“Tegels in de Loods” 2010

“Tegels in de Loods” 2010

Opbrengsten en na-verkoop

 

De derde editie van de (verkoop)expositie: “Tegels in de Loods” zit er op. Zondag 30 mei om 15:00 werd de bus met de biedingen geopend. De gelukkigen die het hoogste bod uit brachten krijgen spoedig een bevestiging thuisgestuurd om de desbetreffende tegels op te komen halen en af te rekenen. In de opbrengstenlijst kunt u zien welke tegels er nog beschikbaar zijn in de na-verkoop. Deze tegels zijn tot 13 juni te koop voor het minimum startbod wat is aangegeven in de catalogus. Voor het ophalen en of het gebruikmaken van de na-verkoop zijn wij twee zondagen geopend op de data: 6 en 13 juni van 10:00 tot 17:00 uiteraard zijn de beste tegels uit het boek: “Mensen op Tegels” ook nog te bewonderen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen op Achter de Vest 2-B in Hoorn.

 

Download de opbrengstlijst

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's