PolderVondsten deel 11

Nu verkrijgbaar: PolderVondsten deel 11

 

PolderVondsten is een uniek cultuur-historisch magazine. Het komt tot stand door een vruchtbare samenwerking met diverse musea, particuliere verzamelaars, oudheidkundige verenigingen, archieven, antiquairs, (amateur)archeologen en archeologische instanties.

Geïnteresseerden in geschiedenis, archeologie, bouwhistorie en antiquiteiten kunnen in deel 11 hun hart ophalen bij onderwerpen als: oerhollandse schaatswinters;  kunt u gruwelen bij een artikel over de “zwarte dood”; wordt er alles uit de kast gehaald over de productiegeschiedenis van vensterglas; bestaat de mogelijkheid om rebussen op te lossen van tabaksdozen uit de 18de eeuw; ontdekt u muurschilderingen in een middeleeuws pand in Zwolle; behandelen wij de ontdekking van de holenkunst en de ontstaansgeschiedenis van de Zuiderzee; zijn er artikelen over keramiek uit o.a. Bergen op Zoom en vingerhoeden van zilver. We laten de stadsarcheoloog van Almere aan het woord en u krijgt een kijkje in de keuken van glasdeskundige Peter Korf de Gidts. Ook het buitenland komt aan bod: leef mee met een spectaculaire ontsnapping van de Schotse koningin Mary en haar tragische einde op een Engels schavot. Dit alles in nummer 11 van ons magazine PolderVondsten.

Naast deze onderwerpen zijn er nog vaste rubrieken als boekbesprekingen, lezersvondsten en uitneembare ansichtkaarten. Het magazine telt ruim 100 pagina’s, is uiteraard full colour en rijk geïllustreerd. Onder het reguliere aanbod van magazines onderscheidt PolderVondsten zich door een grote inhoudelijke diversiteit en door een kwalitatief hoogstaande uitvoering. Niet voor niets is PolderVondsten het snelst groeiende magazine van Nederland.

Bestel nu deze onverbiddelijke bestseller voor € 5,95 “KLIK HIER”.
(Tevens landelijk in de winkel verkrijgbaar, nu ook bij Albert Heijn)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Vind alles op het gebied van

Verhalen en bevindingen in wat er vroeger allemaal heeft plaatsgevonden in musea, archieven en bibliotheken.

Alles op het gebied van opgravingen, tentoonstellingen, depots  en bijzondere bodemvondsten.

Wat gebeurt er op het gebied van oude, hedendaagse / eigentijdse kunst in musea, beurzen, beeldentuinen en galeries.

Hoe vind ik een fraai voorwerp voor mijn interieur of collectie, waar laat ik deze stukken taxeren / restaureren. 

Alle thema's