Titel:
Vind Magazine

Uitgever:
PolderVondsten B.V.

Uitvoering:
Magazine
154 pagina's
€ 9,95
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal minstens 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek. En natuurlijk LezersVinden -waarin vondsten en aankopen van lezers besproken én gewaardeerd worden. Daarnaast biedt Vind ansichtkaarten en speciale kortingsacties op bijvoorbeeld musea, tentoonstellingen en boeken.

In deze zomeruitgave onder meer:

 

Halve eeuw Helmantel

Met zijn stillevens en schilderijen van kerkinterieurs werd hij internationaal bekend. Henk Helmantel blikt terug op vijftig jaar kunstenaarschap. ‘Inspiratie ontstaat spontaan.’

 

Eetbaar verleden: Ms. Royaards

De eerste aflevering van een nieuwe rubriek over historische kookboeken en dito recepten. Manuscript Royaards (1750-1847) bevat Zeeuwse gerechten én Japanse…

 

Voorwerp Pronkschotel

De man achter deze pronkschotel, Bernard Palissy (1510-1590), werd geroemd om zijn vernieuwende glazuren. Verguisd werd hij ook, maar dat had een andere reden.

 

De schatten van Sutton Hoo

Op 28 juli 1939 werd de grootste archeologische schat van Groot-Brittannië ontdekt. Dat ging niet bepaald zonder slag of stoot... Het wonderlijke relaas van Sutton Hoo.

 

Schilderij Portret van Janneken de Looper

11 is ze pas, Janneken de Looper, als ze in 1627 geportretteerd wordt. Toch draagt ze de kleding van een volwassen vrouw. Wat weten we over haar?

 

De tactiek van Dzjengis Khan

Over Dzjengis Khan zijn vele verhalen bekend. Het Nationaal Militair Museum geeft nu inzicht in de strategie en visie van de roemruchte krijgsheer.

 

De erfenis van een archeoloog

Langdon Warner (1881-1955) leek meer op een avonturier dan op een wetenschapper. Ook wat betreft zijn manier van doen… Het verhaal van ‘de echte’ Indiana Jones.

 

Plus: het laatste nieuws (ook op het gebied van veilingen), een uitgebreide Agenda, galeries én Vind geeft een Six-boek weg.

Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl