Titel:
Vind Magazine

Uitgever:
PolderVondsten B.V.

Uitvoering:
Magazine
164 pagina's
€ 9,95
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal minstens 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek. En natuurlijk LezersVinden -waarin vondsten en aankopen van lezers besproken én gewaardeerd worden. Daarnaast biedt Vind ansichtkaarten en speciale kortingsacties op bijvoorbeeld musea, tentoonstellingen en boeken.

In deze voorjaarsuitgave onder meer:

 

Delfts blauw

Al eeuwenlang is Delfts blauw wereldberoemd. Ontdek alles over de geschiedenis van dit type aardewerk en de ‘obsessie’ van verzamelaars van toen en nu.

Belasting

Ooit noemde iemand zich ‘eigenaar’ van de grond, de lucht en het water. En wie daarvan gebruikmaakte, moest betalen. Het bijzondere relaas van onze belasting.

Kinderspel op tegels

Afbeeldingen van spelende kinderen waren populair in de 17de eeuw. Ook op tegels. Dit trio, gevonden in een Amsterdamse kelder, is verfraaid met goudverf. En dat is zeldzaam.

Het werk van Marc Chagall

Of het nu gaat om zijn unieke kleurgebruik of zijn relaties met zijn huishoudsters: Marc Chagall (1887-1985) inspireert tot velerlei verhalen. Een kijkje in het leven van de kunstenaar.

De erfenis van de Ming-keizers

In de 276 jaar dat ze regeerden, drukten de Ming-keizers hun stempel op de Chinese politiek, kunst, cultuur en vooral: de porseleinproductie. Een onthullend archeologisch onderzoek.

Uit de Collectie Six: XIX Grand-Toursouvenir

Volgens de overlevering kocht Jan Six I deze beker tijdens zijn Italiaanse Grand Tour in 1641-1643. Een vorstelijk souvenir, op z’n zachtst gezegd. Waarom trok dit stuk hem aan?

Plus: de beste beeldentuinen van Nederland, het laatste nieuws (ook op het gebied van veilingen), een uitgebreide Agenda, galeries én Vind geeft een prachtig boek weg.

Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl