Titel:
Vind Magazine

Uitgever:
PolderVondsten B.V.

Uitvoering:
Magazine
148 pagina's
€ 9,95
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 148 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek. En natuurlijk LezersVinden -waarin vondsten en aankopen van lezers besproken én gewaardeerd worden. Daarnaast biedt Vind ansichtkaarten en speciale kortingsacties op bijvoorbeeld musea, tentoonstellingen en boeken.

In deze extra dikke zomeruitgave onder meer:

 

Particuliere en publieke musea

Het lijkt een trend: particuliere verzamelaars die een eigen museum oprichten. Wat drijft hen? En tasten ze, zoals beweerd wordt, de positie van publieke musea aan? Een verkenning.

 

Gezocht en gevonden

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar wát een resultaat! Ontdek de unieke vondsten van vier detectoramateurs die bijna een jaar lang speurden in historische grond uit Gent.

 

Het clowntje van Krop

Stilzitten was niks voor beeldhouwer Hildo Krop (1884-1970). Hij maakte talloze grote sculpturen en monumenten. Dit kleine clowntje is misschien wel interessanter dan zijn bekende werk…

 

Baron met verzameldrang

Hij verdiende goed als diplomaat en had een rijke vrouw. De Transsylvanische baron Samuel von Brukenthal kon naar hartenlust verzamelen. Een fraaie 18de-eeuwse collectie onthuld.

 

De vrouw achter Vincents victorie

Dat schilderijen van Vincent van Gogh bewaard bleven dankzij zijn schoonzus is niet algemeen bekend. Een portret van de ‘vergeten’ Jo van Gogh-Bonger (1862-1925).

 

De Republiek en de Franse tirannie

Dat de Republiek in de 17de eeuw economisch oppermachtig was, zinde Lodewijk XIV allerminst. Zijn oorlogsverklaring had grote gevolgen, ook voor prentmakers.


LezersVinden

Wat heb ik gevonden met mijn detector? Wie wil mijn 17de-eeuwse fles kopen? En wat vindt u van deze opgegraven gouden ring? Een juweeltje! De mooiste vondsten van lezers.

 

Plus: het laatste nieuws (ook op het gebied van veilingen), een uitgebreide Agenda, galeries vol hedendaagse kunst én Vind geeft wederom een boek weg.

Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl