Titel:
Vind Magazine

Uitgever:
PolderVondsten B.V.

Uitvoering:
Magazine
140 pagina's
€ 9,95
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek. En natuurlijk Lezersvinden -waarin vondsten en aankopen van lezers besproken én gewaardeerd worden. Daarnaast biedt Vind ansichtkaarten en speciale kortingsacties op bijvoorbeeld musea, tentoonstellingen en boeken.

In deze voorjaarsuitgave onder meer:

 

De boodschap van Jeroen Bosch

Bosch’ Hooiwagen-triptiek? De interpretaties zijn legio. Toch is wel degelijk duidelijk wie het hoofdpersonage voorstelt. Waarom de marskramer geen marskramer is.

 

Kunstroof anno 1674

Twee schilderijen van Jan van Huchtenburg zijn vermist. Dat meldt de Oprechte Haerlemsche Courant op 15 november 1674. Wat is er met de doeken gebeurd?

 

De Erfgoedwet

De Erfgoedwet vervangt het ondoorzichtige woud aan wetten rond het Nederlandse cultureel erfgoed. Bij belangenverenigingen heerst echter geen jubelstemming. Hoe komt dat?

 

De zinkende zeppelin

Een zeppelin met panne wordt in 1916 boven Ameland beschoten en belandt uiteindelijk in de Noordzee. Het relaas van luchtschip L19.

 

Het veilen van een levenscollectie

Vanaf de jaren vijftig vergaarde B.W. Wagenaar historische decoraties, onderscheidingen, penningen en medailles. Nu wordt zijn collectie geveild. Portret van een rasverzamelaar.

 

Hedendaagse kunst

De wisselende kunstwerken en dito locaties van Art Square Amsterdam, het (on)realisme van Chris ten Bruggen Kate en veel galeries. Ontdek goede hedendaagse kunst.

 

Schilderij Invitatie

Hij bouwde obsessief aan een oeuvre vol variétéartiesten en prostituees. Mét succes. Desondanks voelde Ferdinand Erfmann (1901-1968) zich onbegrepen. Waarom?


Plus: het laatste nieuws (ook op het gebied van veilingen), een uitgebreide Agenda, Beurzen én Vind geeft een fraaie publicatie weg.

Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl