Bestel nu het Tegelboek

€ 9,95

Een greep uit vijf eeuwen tegelgeschiedenis

Tegels: Een greep uit vijf eeuwen tegelgeschiedenis toont en beschrijft een selectie tegels die tijdens de zomer van 2008 werden tentoongesteld in de expositie 'Tegels in de Loods'. 

De succesvolle expositie bestond uit 140 stukken, waarvan het grootste deel afkomstig was van particuliere verzamelaars. Voor de uitgave zijn een twintigtal tegels geselecteerd die op de expositie het meest spraakmakend werden bevonden. In het boek staan de heldere kleurenfoto's centraal en wordt de historische achtergrond van de stukken uitvoerig beschreven. Het boek is gemaakt in samenwerking met experts. 

Bijzondere gevonden gebruiksvoorwerpen
Het tegelboek is de tweede in een serie over geëxposeerde archeologische vondsten. Het vorig jaar uitgegeven boek Glas behandelde o.a. 17de-eeuws gebruiksglas dat in beerputten werd aangetroffen. In het derde deel zullen de hoogtepunten van de expositie 'Steengoed in de loods' worden opgenomen. 

Mettertijd zal er voor 'deze' en de daarop volgende delen een luxe verzamelcassette worden uitgebracht. De uitgaven zijn ook per deel te bestellen. 

Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl