Titel:
Vind Magazine

Uitgever:
Poldervondsten B.V.

Autheur:
Walter Lensink

Uitvoering:

Magazine
108 pagina's
€ 34,95
Ons nieuwe magazine Vind is gelanceerd. Vind neemt de plaats in van PolderVondsten Magazine en is met een oplage van maar liefst 16.000 exemplaren verspreid door het hele land. Het voormalige PolderVondsten Magazine is nu uitgegroeid tot een volwassen cultuurhistorisch lifestyle magazine waar we, volgens de vele felicitaties en complimenten, erg trots op mogen zijn.

Vind is een nieuw eigentijds publieksmagazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Trefwoorden zijn: gevarieerd, boeiend, professioneel en visueel zeer uitdagend. Uiteraard blijven wij schrijven over dezelfde boeiende onderwerpen zoals u dat in PolderVondsten al van ons gewend was. Vind is een nieuw magazine, met een oud geluid dus.

De titel Vind onderstreept dat in dit magazine alles op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek te vinden is. Ook willen wij met de naam benadrukken dat we ergens een mening over hebben, iets wel of niet mooi vinden en dingen op een bepaalde manier beleven. Behalve dat Vind een aantal vaste rubrieken heeft, zoals een gastencolumn, uitgebreide museum- en veilingagenda's, een schilderijbespreking, de determinatie van een uniek voorwerp en er een woord etymologisch wordt verklaard, komen er legio onderwerpen aan bod die op een toegankelijke en spannende manier worden gebracht.
Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl