Titel:
Vind Magazine

Uitgever:
PolderVondsten B.V.

Uitvoering:
Magazine
196 pagina's
€ 9,95

Vind is hét magazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal ruim 180 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda’s, veilingrubriek. En natuurlijk LezersVinden -waarin vondsten en aankopen van lezers worden besproken én gewaardeerd. Daarnaast biedt Vind ansichtkaarten en speciale kortingsacties op bijvoorbeeld musea, tentoonstellingen en boeken.

 

In deze dikke winteruitgave (196 pagina’s) onder meer:

De Hollandse bollengekte
Het waren een paar dwaze jaren in de 17de eeuw. De magische tulp was een absoluut luxeproduct en haar bol werd een beleggingsobject. Wat was er toch gaande in die tijd?

Goed verzameld: Opsmuk in de Jordaan 
In deze nieuwe serie volgen we verzamelaars. Wat zijn hun meest dierbare objecten en wat bezielt hen nu eigenlijk? Peter Bennink over zijn geordende bende.

De geboorte van Nederland
De Tachtigjarige Oorlog was een oorlog van chaos, maar ook van rijkdom én de geboorte van een land. Hoe is deze grootse periode te vatten in één tentoonstelling?

 

Parels van de Lage Landen
De tentoonstelling Lage Landen van het Hannemahuis in Harlingen neemt de bezoeker mee langs de uiteenlopende landschappen die Nederland ooit rijk was. Een voorproefje.

 

BRAFA 2019
Begin van het jaar vindt de 64ste editie van Brussels Art Fair plaats. Ontdek in deze Vind de topstukken van deze beurs voor kunst en antiek. Inclusief praktische informatie.

 

Eetbaar verleden: Culinaire erfenis
Een koop op Marktplaats bleek voor Danny Jansen een unieke aanvulling op zijn antiquarische verzameling: kookschriftjes en menukaarten uit een adellijke familie.


Plus: een uitgebreide Kunst- en veilingrubriek, Boeken, Galeries, Agenda’s, Beurzen, Voorwerpen uit de Collectie Six, Vondsten van Lezers, het laatste nieuws, etc..

Uw winkelmandje is leeg.
Subtotaal € 0,00
Administratie
+31 (0)229 74 50 55
te bereiken op maandag,
woensdag en donderdag.
email de administratie

Postadres:
Postbus 360
1620 AJ Hoorn

Bezoekadres:
Grote Oost 43
1621 BR Hoorn
+31 (0)229 82 02 14
info@vindmagazine.nl