Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Momenteel is in het Zwolse museum De Fundatie een groot retrospectief van Wolfgang Mattheuer (1927-2004) te zien.
Momenteel is in Museum Kranenburg de tentoonstelling De Boswachter te zien, waarbij hedendaagse en historische fotografie met elkaar in dialoog gaan.
In Galerij Prins Willem V aan het Buitenhof in Den Haag valt vanaf 9 november weer een bijzonder meesterwerk te bewonderen. Na Caravaggio, Titiaan, Velázquez en Mantegna is het dit keer de beurt aan de 15de-eeuwse schilder Antonello da Messina (1430-1479).
Tot december wordt er in het fort een beeld geschetst van de evacuatie van de bevolkingvan de oostelijke Betuwe in oktober 1944. Circa 50 indrukwekkende foto’s laten zien hoe
Op zondag 1 oktober om 15 uur opent Jan Jaap Hey, oud-conservator van het Drents Museum, de najaarstentoonstelling ‘De nalatenschap van Simon Moulijn’. 
Na het succesvolle Delftsch Wit is nu bij Uitgeverij PolderVondsten Delfts aardewerk, Merken en fabrieken verschenen.
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal vele pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek.
Onder de titel ‘Forten van boven’ is in Fort Pannerden t/m 22 oktober een fraaie foto-expositie te zien van alle forten van de nieuwe Hollandse Waterlinie.