Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
In de collectie van de Van Vlissingen Art Foundation is een nieuwe tekening van Vincent van Gogh ontdekt: De heuvel van Montmartre met steengroeve uit maart 1886.
De unieke ligging van Arnhem heeft kunstenaars door de eeuwen heen geïnspireerd. De vergezichten van de rivier, het on-Nederlandse van de stuwwal, de bossen en de heide vormden voor hen een aantrekkelijke omgeving om te schilderen.
Momenteel is in het Museum Klok & Peel in het Brabantse Asten de expositie Klokkenroof!  -  Plundered Bells te zien, die het verhaal verbeeldt van de roof van 6.700 luidklokken uit Nederlandse kerktorens in de jaren 1942/1943.
Tijdens het openingsweekend op 2 en 3 december is het jubilerende en vernieuwde Princessehof gratis te bezoeken.
Momenteel is in het Zwolse museum De Fundatie een groot retrospectief van Wolfgang Mattheuer (1927-2004) te zien.
Momenteel is in Museum Kranenburg de tentoonstelling De Boswachter te zien, waarbij hedendaagse en historische fotografie met elkaar in dialoog gaan.
In Galerij Prins Willem V aan het Buitenhof in Den Haag valt vanaf 9 november weer een bijzonder meesterwerk te bewonderen. Na Caravaggio, Titiaan, Velázquez en Mantegna is het dit keer de beurt aan de 15de-eeuwse schilder Antonello da Messina (1430-1479).
Tot december wordt er in het fort een beeld geschetst van de evacuatie van de bevolkingvan de oostelijke Betuwe in oktober 1944. Circa 50 indrukwekkende foto’s laten zien hoe