Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Het Amsterdamse Allard Pierson Museum heeft de primeur de eerste ArcheoHotspot te hebben geopend in ons land.
In deze extra dikke winteruitgaveVeel nieuws, een voorproefje van de mooiste beurzen in Nederland en België, een uitgebreide Agenda én Vind geeft verschillende entreekaarten weg.
Na een zeer succesvol jaar trakteert het Dordrechts Museum op zondag 28 december het publiek op een feestelijk open huis. Bezoekers kunnen die dag, naast de vaste collectie, genieten van drie verschillende exposities: Wonderen van licht, Graag Gezien en Voor de Liefhebber....
PAN Amsterdam is dit jaar zeer goed verlopen. Dat blijkt onder meer uit het aantal verkopen: ‘Een belangrijke graadmeter voor de Nederlandse kunsthandel’.
Het Groninger Museum heeft het schilderij Gezicht op de noordmuur van het koor van de Nicolaikerk te Appingedam (2012) van Henk Helmantel aangekocht. Directeur Andreas Blühm had al eerder aangegeven graag een werk van de kunstenaar in de collectie te hebben.
Een onlangs aan de Rotterdamsebaan aangetroffen, zeldzame  schatvondst is nu te zien bij het Haags Historisch Museum. De vondst bestaat uit een Romeins potje met maar liefst 107 zilveren munten en 6 armbanden.
Van 23 tot en met 30 november vindt in de RAI de 28ste editie van PAN Amsterdam plaats, de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design.
Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven heeft de tentoonstelling ‘Koninklijke Cadeaus’ -over 200 jaar cadeautradities van ons koningshuis- verlengd tot 16 november.