Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Zondag 24 maart werd TEFAF Maastricht 2013 afgesloten. De beurs trok in de afgelopen elf dagen, inclusief de voorbezichtiging, meer dan 70.000 bezoekers. Onder hen een aantal van de meest actieve internationale privéverzamelaars en musea.
In deze voorjaarsuitgave onder meer: Dé beurzen, veilingen en exposities in Nederland en België: hoogtepunten, nieuws en uitgebreide agenda’s. Exclusief voor Vind-lezers: kortingen op boeken.
De tentoonstelling Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan werd 22 maart jl. feestelijk geopend door koningin Beatrix.
De tentoonstelling 'Petrus van Schendel, meester van het avondlicht' ontving deze week de 15.000ste bezoeker. Belangstellenden moeten er vlug bij zijn, want de succesvolle expositie loopt nog t/m 17 februari.
Een zeldzame tekening van de Italiaanse renaissance-schilder Raphael heeft een recordbedrag van bijna 37 miljoen euro opgebracht, de een na hoogste prijs die ooit voor een oude meester betaald werd.
In het kader van de tentoonstelling Troje Stad, Homerus en Turkije die vanaf 7 december 2012 te zien is in het Allard Pierson Museum, verrijst het Paard van Troje in hartje Amsterdam.
Vanaf 7 december 2012 presenteert het Allard Pierson Museum -het archeologiemuseum van de Universiteit van Amsterdam- de tentoonstelling Troje. Stad, Homerus en Turkije.
Het Gemeentemuseum Den Haag, dat beschikt over een van de mooiste en grootste collecties Delfts aardewerk ter wereld, vervult als kenniscentrum op dit gebied een belangrijke rol.