Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Woensdag 18 september, 16.00 uur, zal de 4de Oude Kunst- en Antiekbeurs Delft door Napoleon Bonaparte worden geopend. Napoleon zal samen met zijn adjudant en een aantal soldaten door burgemeester Bas Verkerk worden ontvangen in Museum Het Prinsenhof.
Dankzij een tip van het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie in Den Haag en diverse subsidies heeft de Vereniging Vrienden van Breda's Museum een schilderij kunnen verwerven uit circa 1518 met daarop een panoramisch stadsgezicht van Breda.
Het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden heeft een bijzondere muntschat aangekocht. Het gaat om 70 vroegmiddeleeuwse zilveren munten van rond 730 n. Chr..
In deze dikke najaarsuitgave onder meer: Speciale aandacht voor dé kunst-, antiek en designbeurs & ’s lands grootste tijdelijke museum: PAN Amsterdam. Wat zijn dit jaar de topstukken? Exposanten lichten alvast een tipje van de sluier op.
Twee kunstwerken die dit voorjaar werden gestolen zijn weer terug in Museum van Bommel van Dam te Venlo. De reliëfs van papier-maché, gemaakt door de prominente Nulbeweging-vertegenwoordiger Jan Schoonhoven (1914-1999), werden onlangs afgegeven bij de politie.....
Op zaterdag 31 augustus wordt in Hoorn voor de eerste keer de Tegel- en aardewerkbeurs gehouden. Speciaal voor verzamelaars en iedereen die geïnteresseerd is in archeologische voorwerpen.
Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagochtend 13 september het nieuwe Fries Museum aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het museum richt zich met steeds wisselende exposities op de ontwikkeling van Friesland, de Friese cultuur en haar inwoners.
Op zondag 30 juni a.s. geeft keramiekspecialist Nette Megens van veilinghuis Bonhams in het museum de lezing ‘Echt of Vals, kopieën van porselein en keramiek op het spoor'. Mocht u hierna nog niet zeker weten of u een kostbaar object in het bezit heeft of niet,....