Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Schilder, schrijver en museumhouder Rob Møhlmann heeft na 100 jaar nog een totaal onbekend werk van de jong overleden kunstenaar Jan Mankes (1889-1920) boven water gebracht.
Op maandag 1 juni aanstaande heropent het Frans Hals Museum en kan de schitterende collectie weer in het echt worden bekeken. Het museum kan daarnaast digitaal worden bezocht en biedt vanaf vandaag een nieuwe, vijfdelige miniserie van online tours. 
Omdat Museum MORE tijdelijk gesloten is wil het museum het publiek laten genieten van de nieuwe tentoonstelling 'Jan Mankes 1889-1920 | De werkelijkheid niet' via een virtuele tour.
Stedelijk Museum Alkmaar is gesloten. Online is het museum vanaf vandaag juist toegankelijker dan ooit.    
De grote Amsterdamse musea willen bezoekers ondanks de sluiting om het coronavirus een kijkje achter hun deuren bieden en vinden daarvoor digitale oplossingen. 
Op 14 maart komt taxateur Ger de Ree naar Otterlo om aardewerk en tegels te taxeren. Hij geeft inzicht in stijlperiodes en in de gebruikte techniek van de stukken. 
Met de expositie ‘Ongetemd. Toekomstbeelden van mens en natuur’ onderzoekt Museum IJsselstein of natuur zich wel laat temmen.
Tot en met 3 mei is er in het voormalige bankgebouw in het centrum van Arnhem de tentoonstelling Monkey on a donkey, paintings on the wall te zien.