Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Momenteel is in het Zwolse museum De Fundatie een groot retrospectief van Wolfgang Mattheuer (1927-2004) te zien.
Momenteel is in Museum Kranenburg de tentoonstelling De Boswachter te zien, waarbij hedendaagse en historische fotografie met elkaar in dialoog gaan.
In Galerij Prins Willem V aan het Buitenhof in Den Haag valt vanaf 9 november weer een bijzonder meesterwerk te bewonderen. Na Caravaggio, Titiaan, Velázquez en Mantegna is het dit keer de beurt aan de 15de-eeuwse schilder Antonello da Messina (1430-1479).
Het Gorcums Museum laat in de expositie Glass 4 Ever zien hoe glas eruit ziet wanneer het geen ander nut heeft dan als drager van de creativiteit van de maker.
Het Apeldoornse CODA Museum toont onder de titel Big, Bold & Beautiful een bloemlezing uit zijn collectie. Tot en met 10 december 2017 worden een aantal eyecatchers met lef gepresenteerd ...
Twee reusachtige lamassus, Assyrische gevleugelde stiergoden, zijn de blikvangers in de tentoonstelling ‘Nineveh – hoofdstad van een wereldrijk’ in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.
De in het Hof van Heeckeren gesitueerde Musea Zutphen bestaat uit het Stedelijk Museum Zutphen en het museum Henriette Polak.
Na het succesvolle Delftsch Wit is nu bij Uitgeverij PolderVondsten Delfts aardewerk, Merken en fabrieken verschenen.