Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Vanaf 13 oktober brengt het museum het levensverhaal van deze haast moderne, zelfbewuste middeleeuwse vorstin en ‘powervrouw’. 
Het klooster van Museum Catharijneconvent viert haar 550 bestaan met een feestelijk weekend en met een prachtige nieuwe aanwinst: De laatmiddeleeuwse sculptuur Christus en de Samaritaanse Vrouw van de Meester van de Utrechtse Stenen Vrouwenkop.
Het klooster van Museum Catharijneconvent bestaat dit jaar 550 jaar en dat wordt op 8 en 9 september groots gevierd met een feestelijk weekend vol verhalen, muziek en concerten.
Van donderdag 8 t/m zondag 11 juni vindt in Brussel de zesde editie plaats van Paris Tableau, de internationale beurs voor oude schilderkunst.
Het Muiderslot staat ook wel bekend als ‘Amsterdam Castle’. En inderdaad hebben het kasteel en de handelsstad Amsterdam al eeuwen een bijzondere band.
Exotische en obscure voorwerpen, vintage kleding, tribal art uit Afrika en Azië, design stoelen, oude sieraden, bijouterieën, wandkaarten, antiek gereedschap, muziek en stripboeken, voor iedereen is er iets speciaals te vinden op de VerzamelaarsJaarbeurs.
Bij Uitgeverij PolderVondsten is Gezocht en Gevonden, Bodemvondsten uit Gent verschenen. In dit boek onthullen detectoramateurs Denny Bogaert, Michel Krijgsman, Paul Callewaert en Marcel de Putter hun (laat)middeleeuwse bodemvondsten...
Gezocht en Gevonden verschijnt eind oktober. Uitgeverij PolderVondsten maakt het fraaie boek nu nog omvangrijker…