Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
De grote Amsterdamse musea willen bezoekers ondanks de sluiting om het coronavirus een kijkje achter hun deuren bieden en vinden daarvoor digitale oplossingen. 
Op 2 maart 2020 werd Vind 37 gedrukt om vervolgens deze week in de verspreiding te gaan. Het is een goed, fris voorjaarsnummer dat helaas door de corona-crisis inhoudelijk niet geheel meer blijkt te kloppen.   
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben de deelnemers van Art Breda besloten het evenement te verplaatsen van april 2020 naar zaterdag 5 t/m zondag 13 september 2020.
Met de expositie ‘Ongetemd. Toekomstbeelden van mens en natuur’ onderzoekt Museum IJsselstein of natuur zich wel laat temmen.
Tot en met 3 mei is er in het voormalige bankgebouw in het centrum van Arnhem de tentoonstelling Monkey on a donkey, paintings on the wall te zien. 
Nog tot en met 29 maart is in de Rotterdamse ZERP Galerie Soil te zien, een hedendaagse kunsttentoonstelling met werk van Saskia Boelsums, Wout Berger, Hans Withoos, Noor Damen, Margriet Smulders en Rob Buelens. 
In het nieuwe diamantmuseum DIVA word je meegenomen op een interactieve ontdekkingsreis langs de verschillende aspecten van edelsmeedkunst, juwelen en bovenal diamant.
Bij Museum Klooster Ter Apel is tot en met 19 april werk te zien van de Groninger kunstenaar Jan F. Bogema, die zijn geboortegrond vaak in fel aangezette kleuren weergeeft.