Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Tot en met 16 september 2012 is in het Allard Pierson Museum de dubbel- tentoonstelling Paard & Ruiter - Van Homerus tot Djenghis Khan te zien. De impact van paard en ruiter in de Griekse wereld en Centraal Azië staat hierbij centraal,
Onder de titel ‘Eenmaal, andermaal: De porseleinschatten van Willem Bal’ toont het museum vanaf 23 juni de indrukwekkende privéverzameling van de Middelburgse antiquair en verzamelaar.
Het Teylers Museum in Haarlem heeft in zijn collectie drie tekeningen van Rafaël ontdekt. Ze werden eerst aan leerlingen van hem toegeschreven, maar blijken na uitgebreid onderzoek toch van Rafaël zelf te zijn.
HOORN - Was Jan Pieterszoon Coen een held of een schurk? Daar mag de lezer van de Coen! zelf over oordelen. Het glossy magazine werd donderdag 12 april door het Westfries Museum en Uitgeverij PolderVondsten gepresenteerd op de Roode Steen in Hoorn. Directeur Ad Geerdink o....
Het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo exposeert van 11 maart tot en met 28 mei een fraaie combinatie van moderne quilts en antieke tegels. Een oproep in het blad Quiltnieuws zorgde ervoor dat patchwork- en quilt-enhousiasten zo'n 110 exemplaren inbrachten.
De tentoonstelling ‘De weg naar Van Eyck’ met meesterwerken uit de vroege Zuid-Nederlandse en Bourgondische schilderkunst rond 1400, gaat definitief door.
Op de afdeling ‘Archeologie van Nederland' van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden opent op 16 december de tentoonstelling ‘100.000 uur archeologie. Verzamelen op de Veluwe'.
Singer Museum Laren verlengt de overzichtstentoonstelling van kunstschilder Jan Sluijters (1881-1957) met twee weken. De expositie is nu tot en met 5 februari 2012 te zien.