Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
De 25ste editie van de kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam heeft een recordaantal bezoekers getrokken. In totaal trok de beurs 51.595 kunstliefhebbers, een stijging van 11.8% ten opzichte van vorig jaar en het hoogste aantal ooit.
Onder de titel ‘Glossy' is vanaf zondag 27 november in de Hoornse The Freaky Steel Art Gallery werk te zien van de bekende kunstenaar Rob Scholte. Hij liet zich inspireren door foto's uit glossy modemagazines, veelal van aantrekkelijke jonge vrouwen, waaraan hij ....
Van 3 t/m 10 december houdt makelaar / beëdigd taxateur antiek tin Jan Beekhuizen zijn verkoopexpositie Pewter Ware 19, met vijftig nieuwe aanwinsten. Speciaal voor deze editie vroeg Beekhuizen kunstenaar Marjolein van den Berg zeven stillevens met tin te maken.
Kostbare archeologische vondsten van VOC-schip Batavia zijn tijdelijk 'terug' in Nederland. De vondsten zijn met speciaal vervoer overgekomen uit Australië voor de spraakmakende tentoonstelling 'Schipbreuk, de noodlottige reis van de Batavia'.
De Passage van het Rijksmuseum wordt tijdens de Uitmarkt a.s. zaterdag 27 en zondag 28 augustus voor het eerst gebruikt als overdekte locatie voor evenementen. Een deel van de boekenmarkt, met literair café, is het eerste evenement dat op deze nieuwe plek wordt ....
Kasteelmuseum Menkemaborg in het Groningse Uithuizen heeft in september een tweetal activiteiten op het programma staan.
Gedurende de donderdagen in de maand september organiseert De Vrije Academie exclusief rondleidingen in Paleis Soestdijk.
Op zaterdag 13 augustus krijgt het publiek de unieke kans het Jachthuis Sint Hubertus in het Nationale Park De Hoge Veluwe gratis te bezichtigen.