Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
In de weekends van 30 november/1 december en 7/8 december a.s. slaan de Antwerpse kunsthandelaren in oude en moderne kunst, antiquiteiten en design weer de handen ineen voor de derde editie van een evenement waarin bewust het accent op tegenstellingen gelegd wordt.
23 en 24 november is Jaarbeurs Utrecht weer het domein van vintage kleding & design experts, antiekliefhebbers, de klassieke verzamelaars en schatgravers.
Dit jaar bestaat het Koninkrijk der Nederlanden 200 jaar. De Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam zetten dit jubileum luister bij met de tentoonstelling Atlas der Neederlanden: de dageraad van het Koninkrijk.
Een afgesloten kast in de voormalige Stadsdrukkerij van Amsterdam heeft onlangs, behalve een opmerkelijke collectie drukkersmaterialen, een unieke koperplaat opgeleverd van een stadsplattegrond die omstreeks 1660 werd uitgegeven door Nicolaes Visscher.
Op 7, 8 en 9 december a.s. wordt er in het cultuurcentrum te Mechelen de 21ste editie van de Belgian Antiquarian Book, Map & Print Fair gehouden. Op zaterdag 7 december is er een gratis expertise van boeken en kaarten.
In het kader van het 160 jarig bestaan van Donatus Verzekeringen heeft het jubilerende bedrijf een boek laten uitgeven dat handelt over divers cultureel erfgoed.