Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Onder de titel Rebels without a causehoudt ZERP Galerie Rotterdam van 17 oktober tot en met 11 november een groepspresentatie met nieuw werk van onder andere Anne von Freyburg, Virgilius Moldovan, Stijn Belle en Matt de Groot.
Van 7 oktober tot en met 4 november is het thema van de najaarstentoonstelling bij Kunsthandel Pygmalion kunst op papier, oftewel grafiek, aquarellen, gouaches en tekeningen. Vooral tekeningen worden uitgelicht.
Van 7 oktober tot en met 4 november wijdt galerie TON in Rucphen een allereerste overzichtsexpositie aan Nico Vrielink (1958). Deze meesterschilder en levenskunstenaar is terug in beeld na meer dan 500 internationale exposities. 
De Belgische veilinghuizen Henri Godts en The Romantic Agony hebben de krachten gebundeld en gaan sinds januari van dit jaar verder onder de gezamenlijke naam Arenberg Auctions.
Meer dan 150 meesterwerken van grootmeesters uit de kunstgeschiedenis zijn dit najaar te bewonderen in twee Haarlemse musea: het Frans Hals en het Teylers.
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal vele pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek.
Op 6 en 7 oktober a.s. vindt in het Amsterdamse Marriott Hotel de 36ste International Antiquarian Book Fair plaats.
Kunsthandel Hein A.M. Klaver in Baarn exposeert van 6 t/m 14 oktober werk van zes leden van de VBKN (Vereniging van Botanische Kunstenaars Nederland).