Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Tijdens het openingsweekend op 2 en 3 december is het jubilerende en vernieuwde Princessehof gratis te bezoeken.
In de Rotterdamse galerie DeelenArt kan men tot en met 13 januari 2018 kennis nemen van het werk van een drietal kunstenaars die het spanningsveld tussen de mens en zijn omgeving onderzoeken.
Momenteel is in het Zwolse museum De Fundatie een groot retrospectief van Wolfgang Mattheuer (1927-2004) te zien.
Naast de meer dan duizend kramen met honderdduizenden voorwerpen, toont de VerzamelaarsJaarbeurs ook bijzondere en unieke verzamelingen.
Momenteel is in Museum Kranenburg de tentoonstelling De Boswachter te zien, waarbij hedendaagse en historische fotografie met elkaar in dialoog gaan.
In Galerij Prins Willem V aan het Buitenhof in Den Haag valt vanaf 9 november weer een bijzonder meesterwerk te bewonderen. Na Caravaggio, Titiaan, Velázquez en Mantegna is het dit keer de beurt aan de 15de-eeuwse schilder Antonello da Messina (1430-1479).
Tot december wordt er in het fort een beeld geschetst van de evacuatie van de bevolkingvan de oostelijke Betuwe in oktober 1944. Circa 50 indrukwekkende foto’s laten zien hoe
De Kunstweek wordt dit jaar van 4 t/m 12 november gehouden. Er wordt gestart met de bekendmaking van de Verkiezing Kunstenaar van het Jaar en wordt afgesloten met de Nationale Kunstdagen op 11 en 12 november in de Beursfabriek Nieuwegein....