Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Na het verschijnen van Heilig en Profaan 3 in 2012, bereidt de werkgroep Heilig en Profaan nu een nieuwe publicatie voor. Beschikt u over insignes die in aanmerking zouden kunnen komen voor opname in deze Heilig en Profaan 4, cat. 1? Dan kunt u zich melden tot uiterlijk 28 februari 2015.

Het stichtingsbestuur en de leden van de werkgroep vragen musea, wetenschappelijke instellingen, archeologische diensten, provinciale depots, maar vooral ook amateurmetaaldetectorzoekers om de informatie (incl. vindplaats en afmetingen van het insigne) te mailen naar info@medievalbadges.org. Grote waarde wordt gehecht aan de kwaliteit van de afbeelding, omdat steeds weer blijkt hoe belangrijk deze is. 


Op zaterdag 28 februari as. zullen geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een bijeenkomst in Langbroek, waar gelegenheid is voor determinatie en documentatie. Nadere berichten over deze bijeenkomst volgen later. HP 4.1 verschijnt in dezelfde afmetingen en papierkwaliteit als de drie eerder verschenen delen.

 

www.medievalbadges.org

Lees meer over HP 4.1 en het verhaal achter een bijzonder insigne in Vind 15.