Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Meer dan 150 meesterwerken van grootmeesters uit de kunstgeschiedenis zijn dit najaar te bewonderen in twee Haarlemse musea: het Frans Hals en het Teylers.
Vind is hét magazine over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal vele pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boeken, nieuws, agenda, veilingrubriek.
Op 6 en 7 oktober a.s. vindt in het Amsterdamse Marriott Hotel de 36ste International Antiquarian Book Fair plaats.
Kunsthandel Hein A.M. Klaver in Baarn exposeert van 6 t/m 14 oktober werk van zes leden van de VBKN (Vereniging van Botanische Kunstenaars Nederland). 
Op twee zondagen, 7 en 14 oktober, stellen twaalf kunstenaars uit Nijmegen-Oost hun ateliers open voor een kijkje in de keuken van het ambacht en een ontmoeting met hen en hun werk. 
Deze internationale kunst- en antiekbeurs vindt van 27 tot en met 30 september plaats in en rondom Kasteel Groeneveld in Baarn.
Aan de Lange Vijverberg in Den Haag wordt van 20 t/m 23 september de rode loper uitgerold. Op deze prachtige locatie, tegenover de Hofvijver, zullen drie monumentale panden voor het eerst gezamenlijk de deuren openen voor het publiek.
Van 18 t/m 20 september komen bij veilinghuis De Jager in Goes zeldzame uitgaven over de geschiedenis van Zeeland onder de hamer.