Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.

Dit jaar wordt van woensdag 26 tot en met zondag 30 september voor de derde maal de Oude Kunst- en Antiekbeurs Delft georganiseerd in Stedelijk Museum Het Prinsenhof te Delft.


Omdat het dit jaar 10 jaar geleden is dat de dichter/schrijver en televisiemaker Boudewijn Büch overleed, zal op de antiekbeurs een expositie over hem worden ingericht door het Letterkundig Museum uit Den Haag. Büch overleed onverwacht op 23 november 2002 op 53-jarige leeftijd in zijn huis in Amsterdam. Hij liet een bibliotheek na met ruim honderdduizend boeken en een huis vol met de meest uiteenlopende voorwerpen die hij gedurende zijn leven had verzameld.

Büch is de geschiedenis ingegaan als iemand die onderwerpen naar voren bracht waar weinig mensen iets mee hadden, maar wist deze op aanstekelijke manier toegankelijk te maken voor een breed publiek. Op de expositie zullen allerlei persoonlijke bezittingen worden getoond uit het omvangrijke archief dat na Büchs dood werd geschonken aan het Letterkundig Museum in Den Haag.