Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Aanstaand weekend, 10 en 11 december, verwacht de Hermitage Amsterdam haar 100.000ste bezoeker voor de tentoonstelling Rubens, Van Dyck & Jordaens.

Om dit te vieren trakteren de Hermitage en café-restaurant Neva op zaterdag- en zondagmiddag de bezoekers in de binnentuin van het museum op warme chocolademelk met slagroom en een Vlaams wafeltje.

De tentoonstelling, tot en met 16 maart 2012 te zien, toont een magistraal overzicht van 75 schilderijen en circa 20 tekeningen, waaronder talrijke meesterwerken van de grote drie van de Antwerpse school: Peter Paul Rubens, Anthonie van Dyck en Jacob Jordaens, en werken van bekende tijdgenoten.
 
Zaterdag 10 december is er om 14 uur in het auditorium een lezing door Ariane van Suchtelen (conservator Mauritshuis) over de artistieke vriendschap tussen Rubens en Brueghel. Deze lezing is gratis voor de bezoekers van de tentoonstelling.
 
Tijdens de kerstvakantie organiseert de ‘Hermitage voor Kinderen' voor jong en oud verschillende ateliers met als thema Wat een portret!