Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
PAN Amsterdam bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit jubileum op grootse wijze. Deze kunst- en antiekbeurs heeft zich in een kwart eeuw ontwikkeld tot een der meest gerenommeerde van Europa.

Vorig jaar trok dit ‘kunstfeest voor verzamelaars' maar liefst 45.000 bezoekers, die zich lieten verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen, variërend van de klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten.

Dank zij een unieke samenwerking zijn we in staat u een korting van 25% te bezorgen op de toegangskaarten. U betaalt zodoende geen 15 euro, maar slechts 11,25 euro. Maak gebruik van de uitneembare kortingskaarten in ons laatste nummer en kijk binnenkort uw ogen uit in de Amsterdamse RAI.

Als u ook nog een drietal vragen over de beurs juist weet te beantwoorden, maakt u kans op de prachtigste prijzen. Zo stelt de Koninklijk Tichelaar in Makkum een MaMa vaas ter beschikking twv € 1271, biedt Stravi Vitrines een luxe vitrine aan van € 770 en doet Het Museum Magazijn een duit in het zakje met een set van zes replica roemers twv € 300.

Laat deze kans niet voorbij gaan. Koop onze laatste uitgave en profiteer van dit royale aanbod.

PAN Amsterdam, 20-27 november 2011. RAI Parkhal Amsterdam. www.pan.nl.