Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Het Lalique Museum te Doesburg heeft een subsidie verworven voor een deel van de restauratie van de uit 1286 stammende Commanderij van Doesburg. De subsidie is toegekend vanuit de provincie Gelderland en de gemeente Doesburg.
Uitgeverij PolderVondsten presenteert: Goed gevonden - Een historie van archeologen en ‘amateurs’, Het portret van Martien Weel (1935-2011). Lees het boek en bezoek de tentoonstelling.
Bij Botterweg Auctions Amsterdam kan vanaf maandag 7 april geboden worden op 20ste-eeuwse Toegepaste Kunst & Design, 20ste-eeuwse Sieraden
en foto's & fotoboeken.
Frans Leidelmeijer, de bekende taxateur van onder meer het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch, komt op zondag 23 maart naar het Drents Museum in Assen.
Op maandag 10 maart openen elf musea verspreid door heel Nederland hun deuren om hun burgemeester voor één dag museumdirecteur te laten zijn. De musea bieden een exclusief programma aan waarin de burgemeester een hoofdrol speelt.
In het Maastrichtse Bonnefantenmuseum wordt onder de titel ‘Weltsichten’ tot en met 1 juni getoond hoe de landschapskunst zich vanaf de 15de eeuw heeft ontwikkeld.
Dit weekend vindt voor de 16de keer de Nationale Art Deco Beurs plaats in de Grote Kerk te Den Haag. De top aan galeries van Art Nouveau, Nieuwe Kunst, Art Deco, Amsterdamse School en Design uit de periode 1880-1980 presenteren zich...
Vanaf 19 januari is er in de culturele vleugel van Slot Zeist werk te zien van de Nederlandse kunstschilder Cornelis Le Mair. Na een eerdere succesvolle overzichtsexpositie in 1997 is dit in verschillende disciplines gespecialiseerde natuurtalent voor de tweede maal te ga....