Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Maastricht is van 13 t/m 22 maart het toneel van de internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF. Dit jaar met 275 exposanten.
Het Nationaal Archief in Den Haag onthult voor het eerst een deel van zijn unieke fotocollectie.
Voor het eerst in de geschiedenis wordt het Châtelet (letterlijk: kasteeltje) van Kasteel de Haar eenmalig opengesteld voor het publiek. Het ‘kleine kasteel’ ligt direct naast Kasteel de Haar en is oorspronkelijk ontworpen als poortgebouw.
PAN Amsterdam is dit jaar zeer goed verlopen. Dat blijkt onder meer uit het aantal verkopen: ‘Een belangrijke graadmeter voor de Nederlandse kunsthandel’.
Vanaf zaterdag 22 november is er in Stedelijk Museum Alkmaar een fototentoonstelling te zien van Nederlands beste tijdschriftfotograaf Theo van Houts (1931).
Op 1 november 2014 opent het Noord-Veluws Museum in Nunspeet zijn deuren. De openingstentoonstelling is gewijd aan één van de bekendste schilders die in Nunspeet heeft gewoond en gewerkt, Ben Viegers.
Met een speciale tentoonstelling gedenkt het RKD in Den Haag het geboortejaar van kunstenaar Jan Roëde (1914-2007).
Van woensdag 17 tot en met zondag 21 september kan men in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum zien hoe de gevleugelde godinnenbeelden, die normaal gesproken de Koningssloep sieren, live worden gerestaureerd.