Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Om te voorkomen dat historische voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog en Nederlands-Indië verloren gaan, wordt op vrijdag 14 augustus bij 18 Nederlandse oorlogs- en verzetsmusea de actie Niet weggooien georganiseerd. 
Het Stadsarchief organiseert rondleidingen in gebouw De Bazel, het imposante voormalige hoofdkantoor van de Nederlandsche Handel-Maatschappij aan de Vijzelstraat 32, een pronkstuk van de Nederlandse 20ste-eeuwse architectuur.
Veilinghuis Sotheby’s gaat een eerste schilderij uit de collectie van Cornelius Gurlitt veilen. Het betreft een werk van Max Liebermann, Zwei Reiter am Strand nach links, uit 1901.
Na de succesvolle veiling van november jl. komen er bij Van Sabben op zaterdag 13 juni een kleine 1200 authentieke posters onder de hamer.
Maastricht is van 13 t/m 22 maart het toneel van de internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF. Dit jaar met 275 exposanten.
Het Nationaal Archief in Den Haag onthult voor het eerst een deel van zijn unieke fotocollectie.
Voor het eerst in de geschiedenis wordt het Châtelet (letterlijk: kasteeltje) van Kasteel de Haar eenmalig opengesteld voor het publiek. Het ‘kleine kasteel’ ligt direct naast Kasteel de Haar en is oorspronkelijk ontworpen als poortgebouw.
PAN Amsterdam is dit jaar zeer goed verlopen. Dat blijkt onder meer uit het aantal verkopen: ‘Een belangrijke graadmeter voor de Nederlandse kunsthandel’.