Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Ter ere van het 25-jarig bestaan van de Andy Warhol Foundation for the Visual Arts schenkt deze stichting 17 fotowerken van de beroemde pop-artkunstenaar aan het Stedelijk Museum.
De Limburgse schilder en tekenaar Willy Gorissen (1915 - 2006) liet bij zijn overlijden een groot, artistiek oeuvre achter, waarvan vanaf september  een eerste selectie wordt getoond bij Museum van Bommel van Dam.
Om te voorkomen dat historische voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog en Nederlands-Indië verloren gaan, wordt op vrijdag 14 augustus bij 18 Nederlandse oorlogs- en verzetsmusea de actie Niet weggooien georganiseerd. 
Het Stadsarchief organiseert rondleidingen in gebouw De Bazel, het imposante voormalige hoofdkantoor van de Nederlandsche Handel-Maatschappij aan de Vijzelstraat 32, een pronkstuk van de Nederlandse 20ste-eeuwse architectuur.
Veilinghuis Sotheby’s gaat een eerste schilderij uit de collectie van Cornelius Gurlitt veilen. Het betreft een werk van Max Liebermann, Zwei Reiter am Strand nach links, uit 1901.
Na de succesvolle veiling van november jl. komen er bij Van Sabben op zaterdag 13 juni een kleine 1200 authentieke posters onder de hamer.
Maastricht is van 13 t/m 22 maart het toneel van de internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF. Dit jaar met 275 exposanten.
Het Nationaal Archief in Den Haag onthult voor het eerst een deel van zijn unieke fotocollectie.