Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
In het museum TwentseWelle is dit gehele jaar nog de tentoonstelling De kunst van het vliegen te zien, met een heuse replica van de vliegmachine waarmee de gebroeders Wright in 1903 een afstand van 300 meter wisten te overbruggen.
Het is dit jaar het jaar van ‘De Stijl’ en tevens 100 jaar geleden dat J.J.P. Oud een van de medeoprichters is van dit tijdschrift, dat uitgroeit tot een wereldberoemde kunstbeweging. De tentoonstelling in het Purmerends Museum gaat in op de jonge jaren van de....
In 1906 vertrekt de Amsterdamse Wim Millenaar (1887-1955) als sergeant van de koloniale troepen naar Java. Hij huwt de Javaanse Elisabeth Loen en legt zijn levensverhaal met een fototoestel vast in maar liefst 7.777 familiekiekjes.
Tot 7 mei is er in het  nieuw opgerichte Tekenkabinet van het Museum voor Schone Kunsten te Gent een boeiende dubbelexpositie te zien.
Vanaf 21 februari is er op de bovenverdieping van Museum Gouda een tentoonstelling over landschappen uit de collectie van Paul Arntzenius.
In samenwerking met de Haarlemse kunsthandel E. J. van Wisselingh & Co stelt het Museum Jan van der Togt te Amstelveen van 15 t/m 26 februari schilderijen, aquarellen en fotografie ten toon uit de kunstcollectie van KLM.
Kunsthandel Hein Klaver bestaat 25 jaar en daarom worden er dit jaar allerlei activiteiten ondernomen.
Op zaterdag 17 december houdt Van Sabben Poster Auctions de 48ste Afficheveiling.