Praat mee met Vind magazine en gebruik #vindmagazine
Welke onderwerpen zou u graag meer belicht willen zien in Vind magazine, geef hieronder uw voorkeur.
Het Utrechtse museum Catharijneconvent heeft bovenstaande expositie verlengd tot 7 oktober. Hierin wordt aandacht geschonken aan de vele vrouwen zich hebben ingezet voor de kerk van het jaar nul tot nu: martelaressen, heiligen, kluizenaressen, nonnen, abdissen, moeders, d....
Het Westfries Museum in Hoorn komt in juli met de tentoonstelling La Hollande Pittoresque. Met deze expositie wil het museum de zogenaamde 'dode stadjes langs de Zuiderzee' tot leven wekken.
Het museum voor realistische kunst, waarin zakenman Hans Melchers zijn deel van de Scheringa-collectie wil onderbrengen, komt in het Gelderse Gorssel. Het museum opent naar verwachting in het voorjaar van 2014.
Tegelijk met de grote Jan Sluijters-expositie in het Singermuseum te Laren (tot 22 januari 2012) toont het Affichemuseum in Hoorn tot en met 15 januari 2012 affiches van Jan Sluijters en een aantal van zijn tijdgenoten, onder wie Raoul Hynckes, Leo Gestel, Piet van der....
Gedurende de donderdagen in de maand september organiseert De Vrije Academie exclusief rondleidingen in Paleis Soestdijk.
Van 29 oktober tot 22 januari 2012 is er in museum Boijmans Van Beuningen een overzichtstentoonstelling te zien van werk van Marijke van Warmerdam. Het is voor het eerst in tien jaar dat er in ons land op deze schaal aandacht wordt besteed aan haar werk.
‘Sits, Grein en Bombazijn. Vergeten stoffen', is de tentoonstelling die momenteel in het Zeeuws Museum te zien is. Hierin worden stoffen uit de eigen collectie van 1800 tot nu gepresenteerd.
Het Groninger Museum presenteert 'Plattegrond van de kunst en omstreken, de Ploeg en het naoorlogse modernisme'. De Ploeg vormt een van de hoogtepunten uit het bezit van het museum.